Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vitlöken är endast till som smaksättare, ingen höjdare att äta. Dock är såsen underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150 grader
  2. Dela fisken i 8 lika stora delar, vänd dem i vetemjöl. Bryn fisken lätt på båda sidor.
  3. Slå på buljong, vin och grädde. Ställ in pannan i ugn ca 15 min.
  4. Skala och stek vitlöksklyftorna i torr panna. Stek långsamt så de får färg och blir mjuka. Lägg upp fisken på varma tallrikar.
  5. Rör ner smöret och vitlöken i såsen och smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken och servera med pressad potatis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 1 september 2012

    Vilken god fisk och vilken god sås. Första gången jag lagar denna fisk för den är inte direkt billig, men den var otroligt god. När min man och jag ska "lyxa" till det lite blir det ofta fisk och den här kommer vi def. att göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.