Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havtorns- och björnbärspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert och gott med tvåfärgad pannacotta i lager!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Havtornspannacotta: Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädde, socker och havtornsråsaften. Lägg i gelatinbladet. Häll upp i serveringsglas och ställ i kylen.
  2. Koka björnbärspannacottan på samma sätt och ställ att svalna.
  3. När havtornspannacottan har stelnat i kylen, slå den ljumma björnbärspannacottan i samma glas. Låt stå i kyl, gärna några timmar före servering.
  4. Dekorera pannacottan med färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.