Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod hawaiiansk barbeque-kyckling som man förbereder dagen innan man ska servera den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål.
  2. Lägg i kycklingfiléerna (frysta eller färska) och sätt i kylskåp över natten.
  3. Sätt ugnen på 225º och grill.
  4. Ta upp kycklingen ur marinaden och lägg den i en ungsfastform. Spara marinaden.
  5. Grilla i 15 min på varje sida. Pensla eventuellt på mer marinad under grillningen.
  6. Koka ihop den överblivna marinaden till en sås och servera till kycklingen.
  7. Serveras med ris och en mangosallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.