Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiigratäng

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett måste för dem som liksom jag älskar hawaiigratäng!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250° C.
  2. Koka riset och lägg det på botten i en smord ugnsfast form.
  3. Skär kasslern i tunna strimlor eller tärningar och blanda med den rivna osten och lägg på riset i formen.
  4. Blanda ananas, grädde, mjölk och kryddor och häll blandningen över kasslern.
  5. Gratinera tills gratängen har ljusbrun färg, cirka 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.