- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Enkel och god allt i ett rätt med smak av Hawaii.
Instruktioner
- Koka tortellinin enl anvisning på förpackningen. Lägg tortellinin i botten på en ugnsfast form.
- Bryn fisktärningarna lite lätt, fördela dessa ovanpå tortellinin. Lägg på ananasbitarna. Bryn haricots verts en liten stund och fördela även dessa ovanpå.
- Hacka gul lök och stek denna tillsammans med pressad vitlök och kryddorna (mangocurry, salt, vitpeppar, gräslök). Blanda i vetemjölet och grädden, rör om och låt småputtra i några minuter.
- Häll såsen över gratängen och sätt in i ugnen 225° i cirka 15-20 min.
- Servera gärna med en god sallad och bröd till.
Publicerat den
25 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En annorlunda och underbar gratäng. Ni som tycker om fisk pröva gärna denna rätt.