- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Detta recept hittade jag i en receptbok från alpnaering (kryddor). Den är god och lättgjord.
Instruktioner
- Bryn grytbitarna och häll över i en kastrull.
- Bryn sedan lök, purjolök, paprika och krydda med peppar och paprikakryddan.
- Lägg över detta i kastrullen och tillsätt vatten så att det täcker köttet och grönsakerna.
- Tillsätt 2 tsk köttbuljong, (om du inte har buljongpastan så är det nog ca 1½ buljongtärning) soja och ananasspadet.
- Låt puttra tills köttet är mjukt och tillsätt sedan ananasen som du har skurit i bitar.
- Red av med maizenamjöl till lagom konsistens. Tillsätt mer kryddor om så behövs.
- Servera med ris.
Publicerat den
15 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar