Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiigryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept hittade jag i en receptbok från alpnaering (kryddor). Den är god och lättgjord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna och häll över i en kastrull.
  2. Bryn sedan lök, purjolök, paprika och krydda med peppar och paprikakryddan.
  3. Lägg över detta i kastrullen och tillsätt vatten så att det täcker köttet och grönsakerna.
  4. Tillsätt 2 tsk köttbuljong, (om du inte har buljongpastan så är det nog ca 1½ buljongtärning) soja och ananasspadet.
  5. Låt puttra tills köttet är mjukt och tillsätt sedan ananasen som du har skurit i bitar.
  6. Red av med maizenamjöl till lagom konsistens. Tillsätt mer kryddor om så behövs.
  7. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.