Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiikassler

(5 kommentarer)  
Hawaiikassler Hawaiikassler Hawaiikassler
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit hos mej som älskar kokosmjölk och mango chutney.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i skivor. Varva den i en ugnsfast form tillsammans med ananasen. Strö över skivad banan. Vispa ihop kokosmjölk, grädde och mango chutney. Häll över kasslern. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader i 20-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • evaldo 1 april 2008

    Jättegott. Det var för fyra personer, men räckte bara till två.

  • evaldo 1 april 2008

    Jättegott. Det var för fyra personer, men räckte bara till två.

  • ankianka 19 juni 2008

    Tack för receptet, åt det ikväll...jättegott

  • Heisjo 6 juli 2008

    Det var gott, vill dock ha mer mango chutney i. Vi åt det med jasminris.

  • epi 3 mars 2009

    I min smak var det för sött och kokossmaken gick igenom för mycket. Ska prova med bara grädde nästa gång och mindre mango chutney. Maken gilla rätten och tyckte vi kunde ha den fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.