Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiisallad

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Sommarsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär toppen av ananasen och dela den i 4 delar. Ta bort stocken i mitten. Skär sedan loss köttet från skalet i lagom portionsbitar.
  2. Skala och dela apelsinerna i klyftor. Glöm inte att ta bort hinnorna. Hacka sedan den syltade ingefäran grovt. Hacka också fruktköttet i kokosnöten.
  3. Blanda ovanstående ingredienser i en för ändamålet lämplig skål. Häll apelsinsaft och Cointreau över salladen. Låt den sedan stå och dra på ett svalt ställe i 30-45 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.