Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hebbes favoritkassler

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Här har jag lyckats mycket bra... tycker i alla fall jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor ca 1/2 cm. Bred ett lager Philadelphiaost på varje skiva, pudra över lite grovmalen svartpeppar.
  2. Lägg skivorna lite omlott i en smord eldfast form. Slå över en förpackning karljohanssvampsåsen. Avsluta med att strö över lite riven ost. Sätt in i ugnen i 200º i ca 25 min.
  3. Servera med kokt potatis, ris, pommes frites, eller det ni gillar bäst.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • tussan_tussan 19 mars 2009

    kanon gott tack för ett mkt gott recept på kassler.

  • tussan_tussan 14 maj 2009

    hej hej prova ditt recept igen idag,har blivit en av favoriterna hemma ,men idag provade jag med philadelfia gräslök istället och dubblade såsen så den inte blev riktigt lika salt och det var en riktig höjdare tack för ett kanon recept // tesse

  • recepttorka 21 november 2009

    Tack för ett supergott recept! En klar 5;a :) Kram Mia.

  • 78maria 22 mars 2011

    Gjort detta flera gånger och njuter varje gång :) Klar 5:a från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.