Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hebbes Grekiska Kassler med ostsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant på min Grekiska kassler

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär 4 kasslerskivor 1 1/2 cm tjocka, skär en ficka mitt i , blir som en börs.
  2. Fetaosten smulas och blandas med hackade soltorkade tomater.
  3. Fyll fickorna i kasslern med ost /tomat röran,, lägg kasslerpuckarna i en smord form. Var sparsam med saltet, därefter strö över lite grovmalen svartpeppar.
  4. 1 påse Blå band ostsås,följ anv på förp. Blanda i matlagningsgrädden. Slå ost/grädd såsen över kassler puckarna.
  5. Sätt in i 200 gradig ugn i ca 30-35 min Ris passar bra

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • essim 22 februari 2009

    Jag har lagat din grekiska kassler med ostsås och den föll oss i smaken, jättegod. Den kommer vi att äta fler gånger.

  • eva_jonte 21 maj 2011

    Toppen recept!! Få ingredienser men väldigt gott! Varken jag eller min sambo är så värst glad för kassler, men detta var mkt gott t om - tyckte vi båda :-) La i lite riven ost i såsen med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.