Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera soppan med en klick gräddfil och grovt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjon, fräs den i smör i ca 2 min. Tillsätt färsen, rör om så att färsen delas och blir jämt brynt.
  2. Tillsätt buljongtärning, vatten, chilisås, peppar och koriander. Rör om och låt det få ett uppkok.
  3. Skala potatisen och riv den grovt. Strimla vitkålen fint. Lägg det i soppan och koka i ca 5-7 min. Smaka av!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mammis 25 april 2008

    Jag tillsatte en rejäl matsked paprikapasta i soppan också. Detta är en favoritsoppa. Tack för ett bra recept

  • EKC6150 29 november 2010

    Jag har lagat den här soppan några gånger.Kom på att jag har glömt att ge ett betyg.Men bättre sent än aldrig.Av mig får den ett toppbetyg efter som den är enkel billig matig och inte minst mycket god. tack för receptet Mvh Jocke.

  • Lisetteenglund 17 juni 2011

    Riktigt god och matig soppa ! Har lagat den flera gånger. TACK !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.