Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hej nu ska vi få ett recept på en super enkel cheesecake!

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 3 timmar 40 minuter
Skriv ut

Ett mycket gott och enkelt recept som ni bara måste testa!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Mixa digestivekexen och häll det smälta smöret över dem, blanda försiktigt. Tryck ut digestive blandningen på botten i en form med löstagbara kanter. Ställ in i kylen. Lägg ner gelatinbladen i kallt vatten i 5min. Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp. Mixa hallonen. Häll ner hallonen och cream cheesen i gräddblandningen. Blanda försiktigt tills cream cheesen har smält. Krama ur gelatinbladen och lägg ner dem i blandningen, rör om tills de har smält. Tag ut formen från kylen och häll ner blandningen i den. Ställ in i kylen i 3-4 timmar. Tag ut formen från kylen och dekorera med färska hallon.
  2. Klart! Lycka till och hoppas att det smakar bra!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.