Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hel kyckling i ugn

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Mycket enkel rätt! Den tar sin lilla tid i ugnen bara men man hinner göra massa annat under tiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in kycklingen med marinad, för extra smak gnid in även vitlökssmör under skinnet, och lägg i ugnsfastform. In i ugnen på ca 175 grader i ca 60-80 min, tills köttsaften är klar till färgen.
  2. Skyn från marinaden och kycklingenn kan serveras bara sådär eller redas till brunsås. Serveras med ris!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.