Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hela familjens kalasfisk

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här grytan älskar vi i familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fiskblocket så att det går att skära i bitar.
  2. Skala och skiva löken och fräs lök och grönsaker ihop i margarinet tills de blir mjuka men utan att de tar färg. Tillsätt buljong, pressad vitlök, grädde, tomatpuré, vatten och apelsinjuice. Krydda med salt o vitpeppar efter smak.
  3. Lägg fisken i grönsaksröran, låt sjuda under lock 10-15 min. Strö persiljan över och bjud ur grytan, servera ris eller potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.