Gott, mustigt och enkelt att baka
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ett gott, nyttigt, lättbakat och gott bröd
Hej Pia! Gjorde detta bröd idag. Charlie kom hem ( den största grabben) och han är en sund, träningssnarkoman. Han var skeptisksk först till ditt bröd. Nu har han ätit upp en halv limpa så du får höga poäng för detta. Jag tyckte det var fruktansvärt lätt att göra ."Snodde" ihop det innan jag skulle åka och handla. Tog en skiva nu ikväll och jag säger bara, sååååå gott. Jag tog bort russinen och gjorde dom i 2 formar. Tack snälla Pia för receptet. Detta ligger nu högt på grabbens lista. En klar femma. hade det funnits en tia så hade du fått det. Kramis Disen recension
Hej Pia! Det här bröder har jag bakat och det var ju supergott. Jag hoppade över russinen. Tog lite honung istället. Så använde jag fiberhavregryn plus att jag tog lite rågmjöl också inte bara vetemjöl. Tack för ett gott recept...
Tack för ett jätte gott bröd recept!
Jag är egentligen skeptisk till bröd med bikarbonat för jag tycker det ger en bismak som jag inte gillar, men jag testade i alla fall. Jag tycker dock att den bismaken blev stark i det här brödet (kanske för att det är så mycket bikarbonat). Så tyvärr... det blir inga fler gånger. Festligt var det dock att solrosfröna blev alldeles gröna... jag gissar att det är någon reaktion med bikarbonatet. Har aldrig sett det innan. Verkligen knallgröna :-)