Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas enkla fiskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Egenkomponerad fiskgryta som gick hem hos familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ha i olja, krossade tomater, fraiche, buljongtärning,citron, salt och svartpeppar i en ganska vid kastrull eller traktörpanna.
  2. Koka ihop blandningen. Skär fisken i bitar och lägg i den i såsen. Koka 3-4 min om fisken är tinad och ca 5-6 minuter om den är halvtinad. Toppa ev med hackad gräslök.
  3. Servera med ris, kokt eller pressad potatis och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miniinatta 31 juli 2011

    Aldrig ätit så god fiskgryta förut !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.