Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas pastasallad med pesto och mozzarella

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jättegod pastasallad som man kan ha till grillat eller på ett buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan och låt den kallna. Dela mozzarellan i mindre bitar och strimla paprikan. Blanda sedan alla ingridienser med pastan. Dekorera med cocktailtomaterna. Gott till grillat. Eller på buffébordet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susanne62 28 maj 2010

    Tack för den goa pastasalladen, gjorde dubbel sats en med röd pesto och en grön. Den röda var lite goare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.