Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas räkrätt

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god räkgryta med vitlök och champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken och vitlöken mjuk i smör tillsammans med curry.
  2. Slå på tomater, paprikan, champinjoner, grädden, krydda.
  3. Gör en redning med mjölet. Koka ca fem minuter så mjölsmaken försvinner. Smaka av med citron
  4. Lägg i persilja och räkorna. Räkorna får inte koka, då blir dom sega.
  5. Serveras till ris med ett gott bröd till.
  6. Lycka till! Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mrex3m 10 maj 2009

    Kanon god, det får bli fler gånger. Perfekt till matlådan

  • mrex3m 10 maj 2009

    Jag missade dock att fota den... men det får bli en annan gång

  • Guldtrappa 5 februari 2010

    Jätte god fest rätt! Har gjort den flera ggr när vi haft kalas, den är alltid lika uppskattad, och nästan godare dagen efter, trots att det är räkor i som annars blir sega.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.