Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas skinkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Paj är ju aldrig fel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman ingredienserna till degen. Låt den vila svalt i en timme. Kavla eller tryck ut den i en pajform. Nagga och grädda i 200* 15-20 min.
  2. Häll av spadet från svamp och sparris och använd detta i såsen. Skrapa av gelén på skinkan och skär den i tärningar. Blanda ihop svamp, sparris, skinka och sås. Krydda och häll allt i pajskalet. Strö över riven ost. Gratinera i 250* tills pajen fått fin färg.
  3. Servera med grönsallad och tomater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.