Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenes paj med kiwi

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegod paj, med smak av chili, vitlök och kiwi. Alla älskade den! Perfekt till buffèn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka i hop ingredienserna till pajdegen. Låt vila kallt 30 min. Klä en pajform och förgrädda skalet i 200 grader i 10 min.
  2. Fräs färsen i smör tills den blir smulig, lägg i kiwin och pressa vitlök över. Späd med buljong och chilisås. Låt puttra några min. Salta och peppra. Låt röran svalna.
  3. Vispa ihop ingredienserna till fyllning nr 2. Täck botten i det förgräddade skalet med färsröran och häll sedan på fyllning nr 2.
  4. Grädda pajen ytterligare 25-30 min i 200 grader. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.