Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helens Frysta Cheesecake

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 timmar 20 minuter
Skriv ut

En glassisvariant av detta uppskattade bakverk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker tills det blir poröst. Tillsätt grädde och osten, fortsätt vispa tills du får en krämig smet.
  2. Lägg smulade digestivekex i en form med löstagbar kant, Häll försiktigt i smeten i formen. (Häller man för fort så kommer kexen att flyta upp till ytan)
  3. Ställ formen i frysen tills kakan är frusen. (har ingen exakt tid men det tar en bra stund)
  4. När kakan är klar så garnera den med frukt tex. kivi eller jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.