Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helgrillad fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tänd grillen. Vänta till den rätta glöden infinner sig och börja sen grilla. Denna enkla grillade fläskfilé är omöjlig att misslyckas med. Servera med klyftpotatis och en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rosmarin. Blanda rosmarin, citronskal, salt, svartpeppar och olivolja.
  2. Gnid in fläskfilén med kryddblandningen.
  3. Helstek fläskfilén och låt det vila i 5-10 minuter.
  4. Skiva köttet

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nikeus01 17 juli 2009

    bra! Tack " bordercollie"

  • trina13 13 september 2009

    Hur länge låter du köttet ligga på grillen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.