Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helgrillad fläskkarré med balsamicoglaze

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Helgrillat kött blir saftigt och gott, smakerna kommer fram när köttet grillas i lugn och ro.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra köttet. Grilla på indirekt värme under lock till en innertemperatur på 70°, (det tar ca 1 timme). Vänd flera gånger under grillningen.
  2. Koka under tiden ihop glazen och låt svalna. Lyft upp köttet och sprid ut kolen under gallret. Pensla med glaze i omgångar och grilla så att köttet får en fin yta. Servera köttet i skivor tillsammans med potatissallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.