Instruktioner
Välj en gryta så stor att köttet med termometer får plats.
Mät upp alla ingredienser till buljongen i grytan och koka upp.
Lägg i köttet och sjud under lock ca 45 minuter. Stick in kötttermometern i köttet så att spetsen kommer mitt i den tjockaste delen. Sjud ytterligare ca 45 minuter eller tills termometern visar 75 grader. Tag grytan från värmen, men låt steken ligga kvar ca 20 minuter. Sila och mät upp buljongen. Häll den i en kastrull. Vispa ihop mjölet och grädden till en jämn redning. Rör ner redningen och koka under omrörning i 3-5 minuter. Smaka av. Servera steken i skivor med kokt potatis, sås och sallad.
Hej! Det låter gott! ska testa det idag så jag återkommer och skriver vad vi tyckte om det.. ;) /Frida
Hej igen! Nu har vi ätit upp precis allt.. Utmärkt gott! Helt klart en fullpoängare! ;) Tack för receptet! /Mvh Frida
Det här lät super spännande, Ska invänta ett lämpligt tillfälle. Just nu är både jag och min man på hård diet ;-) Men Jag har sparat receptet och ser fram emot rätt tillfälle. Tack för dina generösa bidrag, har varit inne på din sida och hittat flera spännande och lockande recept. Hoppas du fortsätter!!!!