Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt entrecôte

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supermör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in köttet i olja, salt och peppar Finhacka vitlök och örter, gnid in köttet. Bryn köttet runt om i en het stekpanna, sätt in en stektermometer och stek i ugnen på 100 grader. Låt steken vila 15- 20 minuter innan du skär i den.
  2. Temperaturer Rött 58 grader Medium 64 grader Välstekt 70 grader
  3. Servera med potatisgratäng, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.