Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fläskfilé med örter & bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda köttet. Rulla och klappa in med kryddgrönt. För ihop köttet till en jämn och fin fason och vira in i bacon, som ska täcka hela filén. Lägg den på folie, plåt eller i en gratängform. Stek på ugnens nedersta fals ca. 35 min, i 200 grader. Låt köttet vila under folie 5-10 min. innan det skärs upp.
  2. Serveras med Pressad potatis, broccoli, juliennegrönsaker och senapssås.
  3. Juliennegrönsaker och såsen finns bland mina andra recept

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.