Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fläskfilé med rosé och grönpepparsås á la Queenie

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag kom på själv, det är absolut INTE nyttigt, men helt gudomligt gott. Helt klart min favorit när det gäller fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att steka filén runt om så den får färg, salta och peppra. Gnid sen in köttet med krossad rosé och grönpeppar. Ganska så mycket. Häll på grädden och låt stå och småputtra cirka 40-45 minuter. Häll på mer rosé- och grönpeppar efersom och rör om i såsen eftersom. Smaka av mot slutet med ev. mer salt. Skär upp i lagom skivor och servera med potatisgratäng eller klyftpotatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lindanemon 26 oktober 2008

    ja, för oss var pepparn helt lagom! Såååååå gött! Tack för ett toppenrecept. Full pott. :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.