Som coeur de filé provencale fast på ett nytt sätt. Istället för vitlökssmör toppar vi med kaprissmör.
Instruktioner
- Börja med kaprissmöret. Kör smöret med resten av ingredienserna i mixer till ett slätt och lätt grönt smör. Smaka av med salt och peppar. Rulla in i folie och lägg i frysen.
- Skala morötter och potatis, skär i tunna skivor. Gör detsamma med lök och squash. Hetta upp olja och smör i en stor stekpanna och stek allt gyllenbrunt. Salta och peppra. Lägg över i en ugnsfast form och stek färdigt i ugnen i 200 grader cirka 15 minuter.
- Salta och peppra köttet och stek det runtom i het panna ett par minuter. Sätt in i ugnen och stek färdigt i 200 grader, 7-10 minuter. Låt köttet vila ett par minuter innan du skär det i skivor och lägger dem ovanpå grönsakerena. Skiva smöret och lägg ovanpå. Dekorera med persilja och servera genast.
Publicerat den
9 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar