Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt Strutsfilé

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Perfekt för den lila bjudningen

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in filén med kryddorna Bryn hastigt runtom i en varm panna Lägg över den på ett ugnssäkert fat Efterstek i ugn i 120 grader (använd stektermometer) Ta ut filén vid 67 grader Vänta ca 15 min innan du skär upp Vispa ur pannan med grädden Smaksätt med örtkryddor eller senap (ev. färdigsås) Serveras med grönsaker, ris/potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.