Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord bärglass

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Sommarsmak med jordgubbar. Går naturligtvis att göra på andra bär tex. blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa de färska bären eller låt de djupfrysta bären tina. Mosa dem noga eller kör med mixern tills alla bären är mosade. Blanda ner de övriga ingredienserna till en slät, luftig smet. Kör i mixern eller med elvispen. Starta glassmasinen och häll ned den kylskåskalla massan. Kör tills glassen är klar. Servera genast eller stoppa in den i frysen om du vill ha en fastare glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.