Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord "Dajm"

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Vi kallar den hemgjord Dajm, men den påminner inte så mycket om den man köper i affären. Men god är den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt ljus sirap, strösocker, O'boy och vetemjöl.
  2. Rör ihop och låt småputtra i 5 minuter - hela tiden under omrörning.
  3. Massan hälls upp i en bakplåtspappersklädd form (ca 20 x 30 cm stor) med låga kanter och får svalna.
  4. Klipps sedan i lagom stora fyrkantiga bitar, som man kan slå in i cellofan om man vill.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • SEAbjrpn 21 november 2008

    Tack för receptet KramSEA

  • Zimie 22 november 2008

    INTE SÅ LÅNGT IFRÅN RIKTIG DAJM, FAKTISKT. VANLIG KNÄCK ÄR DET INTE! tack för receptet.

  • Siga 14 oktober 2009

    Tack för receptet! Dem seg ju jättegoda ut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.