Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord Kalvsylta

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Billigt tilltugg som du vet innehållet i.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg Gelatinbladen i kallt vatten i 20 min, låt dem droppa av. Koka köttet med lagerbladet, löken och salt. Mal sedan köttet i en Kvarn, blanda i kryddpepparn. Blanda i Gelatinet med färsen och häll den i en Sockerkaksform, den långa. Ställ kallt i kylskåp över natten. Avnjut dagen efter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.