Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord kexchoklad

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Kexchoklad med en läcker blandning av nougat och mjölkchoklad. Om du väljer glutenfria rån så kan glutenintoleranta äta dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält nougaten och chokladen tillsammans över vattenbad. Pensla chokladblandningen på 3 smörgåsrån. Lägg dem ovanpå varandra med chokladsidan uppåt och lägg sist på ett 4:e rån. Upprepa samma procedur med de övriga rånen. Låt dem ligga i kylen tills chokladen har stelnat. Skär de chokladfyllda rånen på bredden i 3 delar.
  2. Garnering:
  3. Smält chokladen över vattenbad och rör ner oljan. Pensla eller doppa kexen i chokladen. Undersidan behöver inte täckas med choklad. Lägg dem på ett skärbräda täckt med bakplåtspapper och låt chokladen stelna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.