Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord lemonad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att riva det yttre av skalet på apelsinen och citronerna. Pressa ur juicen. Lägg det rivna skalet och juicen i ett värmetåligt kärl, tillsätt sockret och vinstenen och häll på det kokande vattnet.
  2. Rör om så att allting blir ordentligt blandat, täck över och låt svalna helt. Ställ sedan in lemonaden i kylen och låt den bli riktigt kall.
  3. Servera den i höga isfyllda glas (high ball) som dekorerats med citronspiraler, skivad citron och myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.