Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord müsli

 
  • Serverar: 10-20 portioner
Skriv ut

Fantastiskt god hemgjord müsli! Jag gör alltid tredubbel sats av den eftersom den går åt så snabbt! Fungerar dessutom bra mot hård mage!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka mandeln ganska grovt. Blanda mandel, havregryn, rågflingor och solrosfrön i en långpanna. Rosta blandningen i 25-30 minuter, rör om då och då.
  3. Lägg cornflakes, specialK och branflakes i en påse. Krossa flingorna mot bordet/bänken.
  4. När den rostade blandningen kallnat lite kan du blanda den med flingblandningen, vetekli, krossade linfrön, farinsocker och russin i en lagom stor skål.
  5. Ät med kall mjölk eller fil. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.