Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord remouladesås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Enkel, men god, remouladesås

Ingredienser

Instruktioner

Hacka gurkan i mindre bitar. Blanda sedan alla ingredienser i en skål såsen skall serveras ur. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jimboz 27 augusti 2009

    Tack för receptet , inte för jag tänker springa omkring och leta efter vilda gurkor så jag tar alternativ 2 på gurkburken istället :)

  • sussisus 28 augusti 2009

    Inlagd vildgurka finns att köpa annars, på ÖoB bland annat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.