Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord remouladsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade det här receptet i Aftonbladet, i ett "smörrebröds special". testade det och - oj vad gott med egengjord remouladsås! Brukar sno ihop den till stekt fisk men även till rostbiffmacka med färskriven pepparrot är den suveränt god. Och en barnlek att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop majonnäs och crème fraiche, Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen. Ställ in i kylen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 5 november 2009

    Smarrigt! Kul och gott med hårdkokt ägg i såsen.

  • Inabina 28 december 2011

    Supergott. Fast jag hackar i ca 4 msk syltlök också. Blir klart mycket godare än dem man köper.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.