Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord Tandooripasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Jag köper aldrig Tandooripasta i affären, för det är mycket godare att göra egen. Kryddorna har jag alltid blandade hemma och tillsätter oljan när jag ska använda den så hållbarheten är väldigt lång.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop kryddorna och sedan oljan till en pasta. Marinera köttet eller kycklingen i några timmar innan du tillagar det, gärna över natten.
  2. Lägg märke till att receptet inte innehåller något salt eftersom detta drar ur köttsaften ur köttet under marinering. Salta gärna precis innan tillagningen.
  3. Jag brukar marinera med bara kryddorna några timmar och tillsätter sedan oljan vill tillagningen, men det gör man ju som man känner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.