Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjorda fiskpinnar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Har man börjat med dessa hemgjorda fiskpinnar så kan du slänga dom gamla vanliga köpta fiskpinnarna i väggen :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägget luftigt Gör i ordning en tallrik med ströbröd
  2. Doppa portionsfisken i ägget och sen i ströbrödet Lägg sedan den panerade fisken på en annan tallrik. Upprepa proceduren med alla resterande bitar.
  3. Smält smöret gyllenbrunt. Lägg ned bitarna och salta och peppra efter behag. Stek dem härligt gyllenbruna på medelvärme och på båda sidor. Så saftiga och så goda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 1 oktober 2009

    Jättegoda, mycket bättre än färdigköpta. Barnen åt massor:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.