Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjorda skumtoppar

 
Skriv ut

En desert som både är enkel och superrolig att göra.

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa äggvita och hälften av sockret i ren bunke. 2. Vispa med elvisp till ett fast skum. 3. Tillsätt arom och hushållsfärg och resten av sockret gradvis under fortsatt vispning. 4. Sätt ugnen på 150 grader. 5. Häll den fasta massan i en spritspåse och spritsa ut på mariekexen. 6. Grädda i ca 10 minuter. 7. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. 8. Doppa topparna i den smälta chokladen. 9. Strö på dekorationsströsslet innan chokladen stelnat. 10. Förvara i lufttät burk, gärna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.