Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad bearnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godare med hemlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret på mycket svag värme så att bottensatsen delar sig från fettet.
  2. Vispa äggulorna tillsammans med vattnet, dragonen, vinägern och shalottenlöken över mycket svag värme till ett hårt skum.
  3. Ta kastrullen från värmen och tillsätt det smälta smöret (inte bottensatsen) sakta under vispning. Kastrullen ska inte tillbaka på spisen mer.
  4. Smaksätt såsen med persilja och citronsaft. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.