- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Enklare än de recept som finns här. Använd elvisp
Instruktioner
- Finhacka löken. Krossa vitpepparkornen. Lägg lök, pepparkorn, vinäger och dragon i en kastrull. (Det går bra att använda både torkad och inlagd dragon.) Låt koka in tills en tredjedel återstår.
- Ta kastrullen från värmen. Sila vätskan och låt svalna. Tillsätt äggulor och vispa över vattenbad tills såsen blir krämig. (Såsen får aldrig koka). Ta bort kastrullen från värmen och vispa ner det skirade smöret. Börja droppvis. Öka sedan till en fin stråle när såsen binder.
- Smaksätt med salt, peppar, persilja, finhackad dragon och cayennepeppar.
- (Tips; spara äggvitan och frys in den för senare användning)
Publicerat den
30 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar