Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad müsli

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här blir en söt knaprig müsli, som man enkelt smular sönder. God till glass, en smoothie eller till naturell yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Blanda alla ingredienser till müslin. Lägg det på en ugnsplåt. Rosta i 10–15 minuter tills müslin fått fin färg. Rör om då och då.
  3. Häll upp müslin på bakplåtspapper och låt den svalna. Bryt sönder i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.