Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad pyttipanna

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Hemlagat är alltid godast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisen, koka upp i vatten, låt koka 5-6 minuter. Strimla och hacka löken i lagom stora bitar.
  2. Stek kött, lök och potatis i lite olivolja, stek på medelvärme tills allt fått en fin gyllenbrun färg.
  3. Smaka av med salt, peppar, ingefära och paprikakrydda.
  4. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.