Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad Schwerer Schnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg skorpmjölet, potatismjölet i vattnet. Tillsätt blandfär, ägg, salt och svartpeppar arbeta till en slät smet.
  2. Froma 8 tunna biffar på en vatten sköljd skärbräda. Lägg 1ostskiva,1skinkaskiva och 1annanasskiva på fyra av biffarna dom andra 4 biffarna lägger du över som tak. Nyp ihop kanterna runt om. Panera Schnitzlarna genom att doppadem i skorpmjöl.
  3. Häll lite olja eller flytande margarin i stekpannan när pannan blivit värm så lägg i biffarna stek på svag värme. Stek inte mer än 2 biffar i taget och i 4-5 min på varje sida. Bjud kokt potatis och en grönsallad till denna rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.