Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad senap

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gult och brunt senapsfrö i äppelbalsamvinäger eller äppelcidervinäger. Lägg ner skalade och delade vitlöksklyftor samt bladen från timjankvistarna. Låt stå och svälla i ett par timmar.
  2. Häll blandningen i mixer och kör i cirka 1 minut tills kornen är grovkrossade.
  3. Häll över blandningen i en skål och rör ner mild senap och salt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eken21 10 januari 2010

    hur länge håller senapen? går den att frysa in isåfll hur länge?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.