Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad sky

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Obligatoriskt danskt tillbehör till leverpastejen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med buljongtärningarna tills tärningarna är upplösta. Blanda i soja, worchestershiresås och salt. Kyl ner vätskan så att fettet bildar en skorpa. Ta försiktigt bort denna. Blötlägg gelatinbladen enligt förpackningen. Värm upp vätskan (ska ej koka) och rör ner dom urkramade gelatinbladen. Häll i formar och kyl ned.
  2. Man kan lägga i stekta champinjoner eller mandarinklyftor och coctailbär i formarna innan vätskan hälls på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.