Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagade köttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums vad goda de är :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala den gula löken och hacka halva löken fint. Fräs den i en stekpanna med smör.
  2. 2. Blanda färsen och löken.
  3. 3. Riv resten av löken fint och rör ner den i smeten tillsammans med ägg, grädde, salt, peppar och ingefära.
  4. 4. Rulla lagom stora bullar med vattensköljda händer. Lägg dem på ett vattensköljt fat och ställ i kylen för att vila en liten stund (15-20 minuter).
  5. 5. Bryn köttbullarna i omgångar i smör tills de får en jämn, fin och brun färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.