Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlig Mazarinkaka

 
  • Serverar: 10-20 portioner
Skriv ut

Väldigt gott och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smör och socker röres vitt, kör med elvisp, det tar en stund
  2. Innan det blir vitt.
  3. Blanda i de malda nötterna.
  4. Blanda i mjölblandningen
  5. Knäck 4 st ägg i smörblandningen och tillsätt mjölblandningen, blanda till en smet.
  6. Sist tillsätts 3 dl mjölk, rör till en slät smet.
  7. Grädda i smord och bröad långpanna ca.20 minuter i 200 grader.
  8. GLASYR
  9. Bred glasyren över kakan när den kallnat.
  10. Strö 1 dl hackad mandel över kakan.
  11. Skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.