Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemma gjord potatismos med Pangasiusflè

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att panera pangasiusfilèrna genom att doppa dem först i vetemjöl sedan i de uppvispade äggen och sist i ströbrödet. Börja mosa potatisarna blanda i grädden tillsätt salt och peppar. Man kan även blanda i lite mjölk om man vill ha potatismoset lite lösare.
  2. Servera gärna med lite ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matrolf 23 september 2009

    Bra och enkelt recept av den gamla hederliga stammen. Matrolf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.